capri_cloud_main

 

Cloud

Waarom investeren in dure IT-infrastructuur of software als u die ook als dienst via internet kunt huren? caprisolutions levert Managed Infrastructuur op basis van cloudtechnologie. Dat betekent dat we voor hosting-, storage- en back-updiensten gebruik maken van opslagcapaciteit en rekenkracht van externe servers, in plaats van te leunen op het lokale geheugen van apparatuur die u of wij in huis hebben. Zo besparen we kosten, voor u en voor ons.

 De belangrijkste voordelen

  • Kostenbesparing – dure servers en hardware aanschaffen is niet meer nodig. Dat scheelt ruimte, opstart- en onderhoudskosten. U neemt alleen de capaciteit af die u daadwerkelijk gebruikt, op abonnementsbasis. Daarmee bespaart u gegarandeerd geld.
  • Flexibiliteit/schaalbaarheid – als uw IT-activiteiten explosief groeien of juist krimpen, zit u niet met een tekort of overschot aan serverruimte. U hoeft alleen uw abonnement aan te passen.
  • Regelmatig updates – updates van softwareprogramma’s worden automatisch in de cloud geïnstalleerd. Dat is bij de abonnementsprijs inbegrepen. U bent dus altijd voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde versies.
  • Optimale beveiliging – wij werken samen met grote cloud-aanbieders die veel meer investeren in security dan individuele bedrijven ooit zouden doen.

Diensten

Ook wanneer u al gebruikt maakt van ‘de cloud’ biedt caprisolutions oplossingen om deze te beheren, optimaliseren en uitbreiden: