De tijd dat u een eigen serverruimte nodig had is voorbij. Waarom zou u investeren in dure IT-infrastructuur als u die ook als dienst via de cloud kunt huren? Dat is kostenefficiënt, veilig en het geeft u alle flexibiliteit die u wenst. Capri Solutions biedt Infrastructure as a Service (IaaS) voor alle hosted diensten. Het enige dat u nodig heeft om te kunnen werken is een internetverbinding.

Alles veilig en in goede handen

Uw desktopomgeving wordt virtueel geleverd via de cloud, dat wil zeggen dat uw besturingssysteem, alle software en data op servers in een of meerdere datacenters staat. Of het nu gaat om uw office software, uw ERP-pakket of CRM-pakket. Via een internetverbinding logt u in op uw eigen omgeving. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om back-ups, updates, het verlies van gegevens of het uitvallen van een server. Ook bij diefstal of beschadiging van bijvoorbeeld computers of laptops, blijven uw gegevens veilig beschikbaar. Bovendien betaalt u alleen voor de capaciteit die u daadwerkelijk gebruikt.

Beveiliging

Veel bedrijven aarzelen nog om volledig over te stappen op de cloud, voornamelijk omdat ze huiverig zijn voor security-incidenten. Geen enkele beveiligingsmethode is honderd procent waterdicht, maar grote cloud-aanbieders zoals Capri Solutions doen er alles aan om die honderd procent zo dicht mogelijk te benaderen. Wij werken daarvoor met de beste producten die op de markt beschikbaar zijn.