capri_ms_main

Tegenwoordig kan geen onderneming lang overleven zonder een werkende ICT omgeving. Internet en e-mail zijn onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering geworden. Eigenlijk is het heel simpel, uw ICT moet werken. Hierdoor is ICT, net als energie, een basisbehoefte voor een organisatie geworden. Een basisbehoefte waar de werknemers vanuit gaan dat deze aanwezig is. 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Als uw onderneming geen dag, geen uur of zelfs geen seconde zonder internet of e-mail kan, dan is uitbesteden van (delen van) uw ICT-infrastructuur dé oplossing. caprisolutions biedt u maatwerk voor het hosten van uw IT Infrastructuur. Zo bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers en uw klanten 24 uur per dag 7 dagen per week gebruik kunnen maken van uw applicaties en websites. Met de garantie van optimale service, een vast, professioneel aanspreekpunt en deskundige ondersteuning.

Continuïteit is het sleutelwoord bij het uitbesteden van uw IT-beheer aan caprisolutions. Met onze hostingoplossingen bieden wij u een gegarandeerde snelheid van uw dataverkeer. Maar het levert u veel meer op: aanzienlijke kostenreducties. Het 24/7 beschikbaar zijn van uw systemen vraagt om expertise en mankracht. Wij nemen u deze inspanningen uit handen.

caprisolutions – Managed Services

Met onze Managed Services dienst nemen wij u die onderdelen van uw IT-omgeving uit handen die u niet zelf kunt of wilt verzorgen, voor een vast bedrag per maand. U weet dan precies welk bedrag u maandelijks moet reserveren en bent bovendien verzekerd van een stabiel netwerk, stabiele servers en workstations. Omdat wij daar net zo veel belang bij hebben als uzelf.

Managed Services leveren wij in twee varianten:

 

Managed Services Plan

Om het vaste maandbedrag te bepalen, komen we graag bij u langs om te bespreken waarmee we u van dienst kunnen zijn. Heeft u bijvoorbeeld alleen behoefte aan tweedelijns ondersteuning van uw helpdesk of wilt u dat we voor u een complete servicedesk op locatie inrichten en bemannen? Wilt u het volledige beheer van uw servers en netwerk uitbesteden? Zo stellen we de scope op van de gewenste ondersteuning. We maken ook meteen een quickscan van de IT-situatie in uw bedrijf: met welke apparatuur, pakketten en systemen werkt u, in welke conditie verkeert uw infrastructuur, wat is goed en wat kan beter? Op basis daarvan stellen we een Managed Services Plan op, compleet met Service Level Agreement (SLA), waarin precies staat wat we voor u gaan doen, welke kwaliteit en snelheid we leveren tegen welke kosten.