capri_ps_main

caprisolutions biedt een gebalanceerd pakket aan IT-diensten. Van innovatieve hosting-oplossingen voor uw applicaties tot detachering van gecertificeerde specialisten, consultants en interim managers. Hiermee is caprisolutions een professionele partner die zich niet alleen onderscheidt door een breed portfolio aan IT-oplossingen, maar ook door persoonlijke betrokkenheid, een praktische instelling en een nuchtere mentaliteit. Wij garanderen u maximale flexibiliteit en het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid. De IT-specialisten van caprisolutions zijn u graag van dienst!

IT-professionals zijn schaars. Als u voor korte of langere tijd extra specialisten nodig heeft om bijvoorbeeld projecten uit te voeren of pieken in de werkdruk op te vangen, bent u bij caprisolutions aan het juiste adres.
Onze gecertificeerde Professional Services specialisten, consultants en projectmanagers komen uw team graag tijdelijk versterken.

–       Detachering: wij detacheren deskundige krachten bij u als u even te weinig capaciteit in eigen huis heeft.

–       IT-projecten: u kunt onze experts en interim managers inzetten als u zelf niet of onvoldoende over de benodigde vaktechnische kennis en kunde beschikt om een project uit te voeren. Denk aan migraties, server virtualisatie, storage consolidatie of turnkey Linux projecten. Wij zorgen dat deze projecten binnen de gestelde tijd en het geraamde budget worden opgeleverd en ruimschoots voldoen aan uw verwachtingen.

–       IT Consultancy: bij caprisolutions kunt u ook terecht met complexe IT-vraagstukken. Onze consultants brengen bijvoorbeeld graag advies uit over uw opslagcapaciteit of systeemintegratie.